Η ΕΤΑΙΡEΙΑ

1962: Δημιουργεται η πρτη μονδα παραγωγς της ΩΝΑΣΗΣ. Α.Ε.
Σε αυτν, παργεται μια σειρ νων, πρωτοποριακν για την εποχ τους, προντων τροφμων, που πολ γργορα η απχηση τους στο ευρ καταναλωτικ κοιν, κνει το νομα “ONASSIS – Mediterranean Delicacies” συννυμο  της αυθεντικς γεσης και ασφλειας του καταναλωτ.

 

1978: Μεταστεγζεται σε να, μεγαλτερη μονδα παραγωγς, με σκοπ να καλψει τις λο και αυξανμενες ανγκες ζτησης και το δυναμικ νοιγμα της εταιρας στην διεθν αγορ.

 

1997: Με το πρασμα του χρνου και την συνεχς αυξανμενη πορεα των εξαγωγν των προντων μας, δημιουργεται στην Βρειο Ελλδα η να, υπερσγχρονη μονδα κονσερβοποησης ετομων φαγητν, η αρτιτερη στη Ντια Ευρπη. Με εφδιο την περα των 43 και πλον ετν, της ηγετικς παρουσας στον κλδο, της εμπιστοσνης και προτμησης του καταναλωτ , σμερα,  υπερσγχρονοι μθοδοι παραγωγς, με τον πιο τεχνολογικ αναπτυγμνο εξοπλισμ, λειτουργον κτω απ τις πιο αυστηρς προδιαγραφς υγιεινς και ηλεκτρονικο ελγχου της παραγωγικς διαδικασας, αποφρουν ποιτητα και χουν να παρουσισουν μια απ τις πιο ολοκληρωμνες και επιτυχημνες σειρς ετομων φαγητν διεθνς.

1     2      3